TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak'ın Mevlid Kandili Mesajı
08/11/2019 08:04:17
Başkan Kadir Albayrak'ın Mevlid Kandili Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunun yıl dönümü olan Mevlid Kandili'ne ermiş olmanın mutluluğunu değerli halkımızla paylaşıyorum.

Yüksek ahlakı, erdemleri ve bilgeliyle tüm insanlığa örnek olan Peygamberimizi andığımız Mevlid Kandili, manevi bir iklim içerisinde Allah'a sığındığımız, sevgi dolu yüreklerimizle ibadet ettiğimiz mübarek bir gecedir.

İnsanlığa hakkı, hakikati, adaleti, merhameti anlatan; hukuku, hikmeti ve güzel ahlakı gösteren Sevgili Peygamberimizin, evrensel mesajları yüzyıllardır ufkumuzu aydınlatmakta ve gönül dünyamızı zenginleştirmektedir. Sevgili Peygamberimizin evrensel mesajlarının yer aldığı Veda Hutbesi, çağları aşan bir insan hakları beyannamesi niteliğindedir. Biz inananlara düşen görev, Sevgili Peygamberimizi örnek alarak sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve barış temelinde adil bir dünya kurmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandilinin ülkemize ve tüm İslam âlemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini kutluyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.