TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Şarköy'de Vatandaşlarla Buluştu
25/12/2019 15:38:38
Başkan Albayrak Şarköy'de Vatandaşlarla Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tarihi ve doğal güzelliklere sahip Şarköy'ü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak Şarköy'ün Kızılcaterzi, Kocaali, Mürefte ve Aşağıkalamış Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet edip görüş alışverişinde bulundu, öneri ve taleplerini dinledi. Gördükleri ilgi ve alakadan memnun olan vatandaşlar da Başkan Albayrak'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Mahalle ziyaretlerinin son derece verimli geçtiğini belirten Başkan Albayrak, "Geçtiğimiz günlerde Şarköy'de Kırsal Turizmi canlandırma Projesini hayata geçirdiğimiz mahallelere gerçekleştirdiğimiz ziyaretin ardından şimdi de diğer mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Şarköy tarımı, tarihi mirası ve doğal güzellikleri ile anılan bir ilçemiz. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemizdeki çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. Mahallelere gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde de vatandaşlarımızla bu çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.