TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Gıda Yardımı
28/03/2020 15:33:39
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Gıda Yardımı

Kurulduğu günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronovirüs (Covid-19) salgını ile mücadelede örnek olmaya devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik gıda yardımı hizmetine başlandı. Hizmet kapsamında Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 153 ücretsiz danışma hattı üzerinden gelen gıda yardımı talepleri, telefonla ön görüşme yapılmasının ardından müracaat sırasına göre yerine getirilecek. Yardım kapsamında temel gıda malzemelerinden oluşturulan gıda kolisi, ihtiyaç sahibi vatandaşların adreslerine teslim edilecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tüm dünya gibi Türkiye'nin de koronovirüs salgını ile mücadele ettiğini belirterek, "Sosyal belediyecilik anlayışının en çok bu gibi zamanlarda değeri ortaya çıkıyor. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak salgının ülkemizde ortaya çıktığı ilk günden itibaren önlemlerimizi alıyor ve ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın yanında oluyoruz." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.