TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Haber Bülteni ve Dergisinin Yeni Sayıları Vatandaşlarla Buluştu
27/04/2020 08:37:16
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Haber Bülteni ve Dergisinin Yeni Sayıları Vatandaşlarla Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetler hakkında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla aylık olarak  hazırlanan Haber Bültenin Mart sayısı vatandaşlarla buluştu

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından Çorlu, Süleymanpaşa ve Muratlı ilçelerinde gerçekleştirilen dağıtımda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Haber Bülteni,  vatandaş ve esnafla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Haber Bülteninin dağıtımı, önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de devam edecek. Ayrıca 3 ayda bir yayınlanan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Dergisinin yeni sayısı da vatandaşlarla buluşacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Haber Bültenin Mart ayı sayısında, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı inşaatlarının son durumu ve yol yapım çalışmalarının yanı sıra, Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında hayata geçirilen çalışmalar  yer alıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından aylık olarak yayınlanan Haber Bülteni, hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan yatırımlar, düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri ve diğer tüm hizmetler ile ilgili güncel bilgilerden oluşuyor. Vatandaşlarımız haber bültenine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası ve TESKİ binalarının girişlerinden ulaşabilir. Büyükşehir Belediyesi haber ve duyuruları yerel basın organları ile de güncel bir şekilde paylaşılmaktadır.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait tüm duyuru ve haberlere resmi internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.