TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞARKÖY, MALKARA VE SARAYDA 6 BİN KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
19/05/2020 21:33:08
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞARKÖY, MALKARA VE  SARAYDA 6 BİN KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla 6 bin adet kandil simidi dağıttı. Vatandaşlarımızın manevi duygularına ortak olduğumuz bu mübarek günde Şarköy, Malkara ve Saray ilçelerinde 6 bin adet kandil simidi dağıtıldığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  "Tüm vatandaşlarımızın, Kadir Gecesini  kutluyorum" dedi.

Hizmetten memnuniyetini dile getiren vatandaşlar emeği geçen herkese teşekkür etti.

VATANDAŞLARIN 19 MAYIS COŞKUSU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Öte yandan Şarköy, Malkara ve Saray ilçelerinde dağıtılan kandil simidinin yanında  vatandaşlara hediye edilen bayraklar ve Atatürk Rozetleri de vatandaşların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını coşkuyla kutlamasına neden oldu. Şarköy sahilinde nostaljik trenle dağıtılan bayrakları sallayarak bayram coşkusunu yaşayan vatandaşlar çalınan marşlara da eşlik ettiler.