TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı
19/10/2020 10:39:15
19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Tarihi Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleştirilen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulurken, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

"Hizmet Yolunu Muhtarlarımızla Birlikte Yürüyeme Devam Edeceğiz"

Çelenk sunma töreni sonrasında 19 Ekim Muhtarlar Günü ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, muhtarlık kurumunun demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu belirterek, "Tekirdağ'ın geleceğine yön veren proje ve yatırımlarımızı hazırlarken muhtarlarımızın görüş ve önerilerini de dikkate alıyoruz. "Sevdamız Tekirdağ" diyerek çıktığımız hizmet yolunda, katılımcı demokrasi anlayışımızın bir gereği olarak muhtarlarımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle demokrasimizde büyük önemi olan muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum" dedi.

Programa Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Ali Dursun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutan V. J. Alb. Mustafa Çetinkaya, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin, Sahil Güvenlik 88. Komutanı SG Yüzbaşı Burak Akanpınar ve muhtarlar katıldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.