Süleymanpaşa İlçesi Karacakılavuz Mahallesi'nde Beton Yol Çalışmaları Tamamlandı
30/04/2021 10:45:59

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı faaliyet programı kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarına hijyen ve maske kuralları çerçevesinde devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Süleymanpaşa ilçesi Karacakılavuz Mahallesinde SSB Beton yol yapım çalışmaları tamamlandı. 1000 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğindeki yolda toplamda 8000 m2 alanda 1400 m3 beton yol serimi gerçekleştirildi.

Yol çalışmalarının il genelinde belirli bir program dahilinde devam ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Süleymanpaşa İlçesi Karacakılavuz Mahallesinde ekiplerimiz beton yol çalışmalarını tamamladılar. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde yol çalışmalarımızı bundan sonra da aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.