TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak'ın Kurban Bayramı Mesajı
20/07/2021 09:56:18
Başkan Kadir Albayrak'ın Kurban Bayramı Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bayramlar, sevinç ve mutluluk içerisinde sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızı en güzel şekilde yaşadığımız günlerdir.

İnanç, örf ve geleneklerimizde çok önemli bir yeri olan Kurban Bayramı, yardımlaşma ve dayanışmaya vesile olduğu gibi toplumsal bağlarımızı da güçlendirmektedir.

Her ne kadar salgın koşulları nedeniyle sevdiklerimizle özlem duyduğumuz eski bayramlardaki gibi bir araya gelemiyor olsak da sevgi, kardeşlik ve dayanışma temelinde kalplerimiz her zaman bir olacak.

Kısıtlamaların kaldırıldığı, normalleşmenin başladığı böyle bir dönemde bayramın getirdiği mutluluğa gölge düşürmemek adına vatandaşlarımızın salgın kurallarına uymaları ve tedbiri elden bırakmamaları temennimizdir.

Sağlık, mutluluk, birlik ve beraberlik içerisinde kutlayacağımız nice bayramlarda buluşabilmek ümidiyle, başta Tekirdağlı hemşehrilerim olmak üzere halkımızın ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.

Kadir Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.