SARAY İLÇESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
23/02/2022 09:45:17
SARAY İLÇESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2022 yılı faaliyet programı kapsamında il genelinde yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Saray ilçesinde Küçükyoncalı Mahallesi ile ilçe merkez bağlantı yolu arasında başlatılan SSB beton yol serim çalışması tamamlandı. Çalışma kapsamında 3,5 km uzunluğa, 7,5 metre genişliğe sahip yolda toplam 4000 m³ beton serimi gerçekleştirildi.

Konu hakkında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak yol yapım ve onarım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana il genelinde ulaşım kalitesini arttıracak birçok projeye imza attık. Saray ilçemizde SSB beton yol serimi gerçekleştirdiğimiz bağlantı yolunun vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim." dedi.