Başkan Albayrak Kendisine Yoğun İlgi Gösteren Altınovalı Çocuklara Futbol Sahası Sözü Verdi
20/09/2014 22:10:08
Başkan Albayrak Kendisine Yoğun İlgi Gösteren  Altınovalı Çocuklara Futbol Sahası Sözü Verdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, incelemeler için gittiği Altınova Mahallesi sahilinde önünü kesen çocuklarla sohbet etti. Kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklar Başkan Albayrak’tan sahile top oynayabilmeleri için futbol sahası istediler. Altınovalı  çocukların yoğun ilgisine kayıtsız kalmayan Başkan Albayrak çocuklara futbol sahası yapma sözü verdi ve sahasın en kısa süre içinde tamamlanarak  çocukların  hizmetine sunulacağını söyledi.