Başkan Albayrak Ahmet Kambur'un Kızı Merve Kambur'un Nikahını Kıydı
20/09/2014 22:29:44
Başkan Albayrak Ahmet Kambur'un Kızı Merve Kambur'un Nikahını Kıydı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  AK parti Tekirdağ Eski İl Başkanı Ahmet Kambur ve Müzeyyen Kambur’un kızları Merve Kambur ile  Mustafa ve Pakize Atalay’ın oğlu Muhammed Ali Atalay’ın Karacakılavuz Mahallesinde yapılan düğün törenine katılarak genç çiftin nikahını kıydı. Kübra Girgin, Ayşegül Şakir, Tolga Özdemir ve Levent İmren’in şahitlik yaptığı nikah sonunda evlilik cüzdanının geline takdim eden Başkan Albayrak yeni çifte bir ömür boyu sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu. Düğüne Akparti İl Başkanı Ahmet Akçay ile CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ve çok sayıda davetli katıldı.