Başkan Albayrak, Ahilik Haftası Kutlamalarına Katıldı
22/09/2014 11:12:00
Başkan Albayrak, Ahilik Haftası Kutlamalarına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 7. Ahilik Haftası Kutlama törenlerine katıldı.
Ahilik Haftası Kutlama Programı çelenk sunma töreni ile başladı. Valilik önünde gerçekleştirilen törende Atatürk Anıtına çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Kutlamalar Üç Kemaller Parkı’nda (Tuğlalı Park) gerçekleştirilen program ile devam etti. Halkoyunları gösterileri gerçekleştirildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın verdiği mini konser ise vatandaşlardan büyük alkış aldı. Kutlamalara Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti, oda başkanları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.