TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Stratejik Plan Toplantısına Katıldı
13/10/2014 10:28:42
Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Stratejik Plan Toplantısına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Stratejik Plan Toplantısı, Genel Sekreterlik Toplantı Salonu’nda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Albayrak’ın yanı sıra Genel Sekreter Murat Şefik Yazan, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı, Danışmanlar Fatih Ünsal ve Neşat Erdoğan ile Stratejik Plan oluşturulması sürecinde katkıda bulunan Akademisyenler katıldı.

Toplantıda Başkan Albayrak’a, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin önümüzdeki 5 yıl ile ilgili stratejik hedefler doğrultusunda yapacağı çalışmalar sunum eşliğinde aktarıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ’ın geleceğine yönelik projeler üzerine çalıştıklarını belirten Başkan Albayrak, “Günlük çözümler değil geleceğe yönelik projelerle birlikte stratejik hedefler belirliyoruz ve bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Büyükşehirin stratejik plan çalışmalarını masaya yatırdığımız bu toplantıda tüm daire başkanlıklarının hedefleri ve yapacakları çalışmalar konusunda görüş alıverişinde bulunduk” dedi.  

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.