TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Tekirdağ Barosunun Genel Kuruluna Katıldı
11/10/2014 14:18:30
Başkan Albayrak, Tekirdağ Barosunun Genel Kuruluna Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Barosu’nun Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısına Katıldı.

Tekirdağ Barosu’nun Olağan Genel Kurulu Toplantısında bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, avukatlık mesleğinin, yargı bağımsızlığının en temel taşlarından biri olduğunu belirterek, “Yargının gerçek anlamda bağımsızlığının en temel şartı, hatta olmazsa olmazı, savunmadır. Temel hak ve özgürlüklerin en büyük güvencesi hak arama özgürlüğüdür. Hak arama özgürlüğü de bireylerce avukatlarımız aracılığıyla kullanılmaktadır. Savunma mekanizmasının değerli temsilcileri olan avukatlarımız yaptıkları bu kutsal görev ile birlikte büyük bir sorumlulukta taşımaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle Tekirdağ Barosu’nun Olağan Genel Kurulu’nun başta siz değerli avukatlarımız olmak üzere adalet ve yargının tüm temsilcilerine hayırlı olmasını diliyorum. Genel Kurulda başkanlık için yarışacak tüm adaylarımıza da yapılacak seçimlerde başarılar diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Tekirdağ Milletvekili Av. Emre Köprülü de bir konuşma yaparak görüşlerini dile getirdi. Konuşmaların ardından faaliyet raporları, disiplin kurulu raporları ve denetleme kurulu raporları okunarak oylandı ve Nevzat Teker başkanlığındaki baro yönetimi ibra edildi.   

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.