Başkan Albayrak, Marmara Eerğlisi'nin Tarihi Alanları İle İlgili Başkan İbrahim Uyan'dan Brifing Aldı
28/04/2015 15:34:42

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmara Ereğlisi'ndeki tarihi ve kültürel alanlar ile ilgili Başkan İbrahim Uyan'dan brifing aldı.

Marmara Ereğlisi İlçesi'nin tarihi yapısının ortaya çıkarılarak turizme kazandırılması için Büyükşehir olarak gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Albayrak, "Başkan Uyan, ilçenin tarihi ve kültürel zenginlikleri ve yapılabilecek çalışmalar konusunda bize bir sunum yaptı. İlgili arkadaşlarımız konuyu değerlendirecek. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçemize de gerekli desteği veriyoruz, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Marmara Ereğlisi tarih ve kültür bakımından zengin ilçelerimizden bir tanesi. Turizmin canlandırılması ve tarihi zenginliğe sahip çıkılması adına üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

Toplantıda İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Dilşat Ergin ile Marmara Ereğlisi Belediye yetkilileri yer aldı.