Başkan Albayrak, Çerkezköy'de Rölyef Sanatı Sergisine Katıldı
27/05/2015 09:37:30
Başkan Albayrak, Çerkezköy'de Rölyef Sanatı Sergisine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediyesi, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi ve Çerkezköy Kent Konseyi İşbirliği ile düzenlenen Rölyef Sanatı Sergisine katıldı.

Çerkezköy Kent Konseyi Binasında gerçekleştirilen serginin açılışını Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte yapan Başkan Albayrak, açılışın ardından sergiyi gezerek  eserleri inceledi ve  Rölyef Sanatı öğretmeni Yasemin Tokgöz'den  sergide yer alan eserler ile ilgili bilgi aldı.

Serginin son derece güzel eserlerden oluştuğunu belirten Başkan Albayrak, serginin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.