Başkan Albayrak Fen İşleri Daire Başkanlığından Brifing Aldı
27/11/2015 11:04:27
Başkan Albayrak Fen İşleri Daire  Başkanlığından Brifing Aldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarına devam ediyor. 2015 yılının sonuna yaklaştığımız günlerde daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2015 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2016 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Fen İşleri  Daire Başkanlığı ile Kent Konseyi toplantı salonunda  bir toplantı gerçekleştirdi.

Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Zeki Gürcün, Fatih Ünsal ve Danışman Neşat Erdoğan'ın da  hazır bulunduğu toplantıda Fen İşleri Daire Başkanı Bülent Doğan'dan 2015 yılı içinde  Fen İşleri Dairesinin yaptığı çalışmalarla ilgili brifing alan Başkan Albayrak, bundan sonraki yılların da Fen İşleri Dairesi açısından hizmet yılı olacağını söyledi.  Toplantıda ayrıca, Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan şube müdürlükleri kendi görev alanları ile ilgili Başkan Albayrak'a bir sunum yaptılar.