Yöresel Yemek Yarışması Uygulama Otelinde Yapıldı
20/04/2016 16:42:49
Yöresel Yemek Yarışması  Uygulama Otelinde Yapıldı

Turizm Haftası nedeniyle Tekirdağ büyükşehir Belediyesi, İl kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tekirdağ Lokantacılar Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen Yöresel Yemek Yarışması Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi Uygulama Otelinde gerçekleşti.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nun yanısıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli ile diğer protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

Çorbalar, Hamur İşleri, Etli Yemekler, Zeytinyağlılar ve  Tatlılar olmak üzere toplam 5 kategoride gerçekleşen yarışmaya 36 yarışmacı 65 yemekle katıldı.

Jürinin seçim yaparken zorlandığı yarışmada yarışmacılar da sonuçları heyecanla beklediler. Yarışma sonunda birinci, ikinci ve üçüncülere protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Ayrıca en genç yarışmacı Elif Mandacı'ya da özel ödül verildi.