Personele "Kamuda Etik Kültürü" Eğitimi
27/05/2016 09:48:55
Personele

25-31 Mayıs tarihlerinde Etik Haftası ve 25 Mayıs Etik Günü olarak kabul edilmesi nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı belediye personeline yönelik eğitimler vermeye devam ediyor.

Eğitim Şube Müdürlüğünce düzenlenen "Kamuda Etik Kültürü" konulu eğitim Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleşti. Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Hafize Zülüflü tarafından verilen eğitimde "Kamu Görevlileri Etik Kurulu Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun, Kamu görevlileri Etik Kurulunun Görev ve Yetkileri,  Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri ile Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ile Etikle İlgili Başlıca Yasal Düzenlemeler" hakkında bilgiler verdi.