Vali Salihoğlu'na Duygusal Uğurlama
07/06/2016 13:47:00
Vali Salihoğlu'na Duygusal Uğurlama

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu kalabalık bir topluluk tarafından uğurlandı.

Valilik önünde yapılan uğurlama törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanısıra Tekirdağ'ın önde gelen isimleri ve mesai arkadaşları katıldı.

Duygulu anların yaşandığı uğurlama katılanlarla tek tek tokalaşarak helallik isteyen Vali Salihoğlu herkese teşekkür etti ve Tekirdağ'ı hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

Başkan Albayrak, 2015 Mart ayından bugüne Tekirdağ'a vermiş oldukları hizmetlerden dolayı Salihoğlu'na teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.