TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
İftar Programları Çorlu İle Devam Etti
30/06/2016 09:39:33
İftar Programları Çorlu İle Devam Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı iftarlarına Çorlu İlçesi ile devam etti.

Çorlu İlçesi Şeyh Sinan Mahallesi Vehbi Günaştı İlkokulu bahçesinde gerçekleşen iftara Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ahmet Poyraz, TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Tekin ve çok sayıda Çorlulu vatandaş katıldı.

İftar programında konuşma yapması için davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, "Burada özgürce iftar yapabilmemize emeği olan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Güneydoğu'da vatan müdafaası için can veren şehitlerimize, geçtiğimiz akşam terör nedeniyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza da Allahtan rahmet diliyorum. Bu sofralarda ettiğimiz duaların kabul olmasını diliyorum. Dün akşam olan terör saldırısına destek olan bilerek ya da bilmeyerek besleyen herkese lanet ediyorum. Artık daha hür daha güzel iftar sofralarında buluşmayı diliyorum." dedi.

Konuşmanın ardından iftara katılan vatandaşlar böyle güzel bir gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.