TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Çocuklarla Oyun Oynadı
06/03/2017 17:24:18
Başkan Albayrak Çocuklarla Oyun Oynadı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde küçük bir öğrencinin daveti üzerine Cumhuriyet İlkokuluna giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı bahçede oyun oynayan çocukların yanına giderek onlarla beraber oyun oynadı.

Çocuklardan oyun hakkında bilgi alan Başkan Albayrak Yağ satarım Bal Satarım oyununu oynadıklarını öğrenince oyuna katıldı. Çocukluğunda kendisinin de oyun oynamayı çok sevdiğini belirten Başkan Albayrak  göreve geldiği ilk günden beri çocuklara büyük önem verdi ve okullara da ayrı bir önem gösterdi.

Çocuklara yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Gittiğimiz her yerde çocuklarla kucaklaşıp onların da isteklerini dinliyoruz. Mümkün oldukça, fırsat buldukça çocuklarla zaman geçirmeye özen gösteriyoruz. Çocuklarımızın doya doya çocukluğunu yaşamasını istiyoruz. Bunun için de çocuklarımızın rahatlıkla zaman geçirebilecekleri, eğlenebilecekleri çocuk parklarını yapmak için çaba sarf ediyoruz. Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için çalışmalarımızı arttırarak sürdürüyoruz." Dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.