24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni ile Başladı
24/11/2017 08:58:52
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni ile Başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur, siyasi parti temsilcileri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, basın mensupları ve bu mesleğe gönül vermiş çok sayıda öğretmen katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören, çelenklerin anıta sunulması ile son buldu.