TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Sunay Akın Çorlu'da Vatandaşlara Buluştu
16/11/2018 13:19:05
Sunay Akın Çorlu'da Vatandaşlara Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi'nin iş birliği ile şair, yazar ve gazeteci Sunay Akın'ın "Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet'in Yolunda" isimli söyleyişisi gerçekleşti.

Çorlu ilçesindeki Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde gerçekleşen söyleyişide Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, Çorlu eski belediye başkanı Ünal Baysan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren ve vatandaşlar tarafından ayakta alkışlanan "Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet'in Yolunda" söyleyişisi sonunda Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı sanatçı Sunay Akın'a çiçek takdim etti. Behçet Atlı burada yaptığı konuşmada Sunay Akın ve tüm katılımcılara Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın selamını getirdiğini belirterek "Sunay Akın gibi değerli bir sanatçıyı Tekirdağ'da ağırlamaktan son derece mutluyuz. Atatürk ilkeleri ve düşünceleri ile ebediyete kadar yolumuz aydınlatacaktır." dedi. Sunay Akın da Tekirdağ'da olmaktan dolayı mutluluğunu dile getirerek, "Başta Tekirdağ Büyükşehir ve Çorlu Belediyeleri olmak üzere emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ederim," dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.