TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi'nde Mesleki Eğitimlerini Tamamlayan Öğrencilere Sertifikaları Takdim Edildi
29/05/2019 16:40:49
Büyükşehir Belediyesi'nde Mesleki Eğitimlerini Tamamlayan Öğrencilere Sertifikaları Takdim Edildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Büyükşehir Belediyesi hizmet birimlerinde Mesleki Eğitimini tamamlayan lise öğrencilerine "Mesleki Eğitim Belgesi" taktim töreni düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Atabey Baytöre, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkan V. Recai Suvari,  Eğitim Şube Müdürü Günnur Güngör katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ilk hizmet döneminde  214 lise öğrenci mesleki eğitimlerini,400 üniversite öğrencisi ise stajlarını gerçekleştirdi. Düzenlenen sertifika töreninde Başkan Kadir Albayrak, Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal ve daire başkanları tarafından mesleki eğitimlerini başarı ile tamamlayan lise öğrencilerine sertifikaları takdim edildi. 

Belgelerin takdim edilmesinin ardından konuşma yapan Başkan Albayrak, tüm öğrencileri tebrik ettiğini belirterek, "Hepiniz henüz yolun çok başındasınız. Önünüzde uzun bir eğitim ve çalışma hayatı var. Fakat unutmayın ki, eğitim sadece okullarda olmuyor. Yapacağınız iş ne olursa olsun en iyisini yapmak için öğrenmeye, okumaya devam etmelisiniz. Mesleğiniz ile ilgili teknik bilgilerin yanında insani değerler ve çalışma etiğini de benimserseniz mutlu ve başarılı bir çalışma hayatı sizinle olur. Hepinize staj yaptığınız süre boyunca göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Gelecek hayatınızda başarılar diliyorum," dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.