TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Kamu Malına Zarar Verilmesini Kınıyoruz
11/11/2019 17:00:06
Kamu Malına Zarar Verilmesini Kınıyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizce Muratlı ilçesine bağlı Balabanlı ve Müsellim mahalleri arasında yürütülmekte olan SSB beton yol yapım çalışmalarında kullanılan iş makinelerine zarar verilmesi tarafımızca üzüntüyle karşılanmıştır.

Balabanlı Mahallesi çıkışından yaklaşık 700 metre uzaklıktaki çalışma sahasında bulunan dört adet iş makinesinin iki tanesinin parça ve ekipmanları sökülmek suretiyle hırsızlık gerçekleştirilmiş ve bu şekilde kamu malına zarar verilmiştir.

Yapılan tespitlere göre meydana gelen hırsızlık olayında finişer makinesinin 2 çift aküsü, elektrik kablosu, basamakları, orta kısım tablası ve yedek civataları; beko loaderin ise 1 adet aküsü, avadanlık takımı ve anahtar takımı çalınmıştır.

Kimliği belirsiz şahıs ya da şahısların küçük hesaplarla gerçekleştirdikleri bu hırsızlık sonucunda iş makinelerimizde maddi zarar meydana gelmiştir. Unutulmamalıdır ki, kurumumuz bünyesinde kullanılmakta olan araç ve ekipmanlarla tüm Tekirdağ halkına hizmet verilmektedir.

Meydana gelen olay nedeniyle soruşturma başlatılmış olup, adli süreç kurumumuzca yakından takip edilecektir.

Öte yandan iş makinelerinde verilen zararı gidermeye yönelik çalışmalar başlatılmış olup, yol yapım hizmetlerine devam edilecektir.

Söz konusu hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıs ya da şahısları kınıyor, vatandaşlarımızın benzer nitelikte bir olaya tanık olmaları halinde kurumumuza, kolluk kuvvetlerine veya adli mercilere bildirmeleri konusunda çağrıda bulunuyoruz.

Saygılarımızla,

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.