27/04/2020 10:30:50

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi bünyesinde yeni kurulan Akarsu Yapıları Şubesi Müdürlüğü, dere temizliklerine Süleymanpaşa İlçesi Cevizlik Deresinde devam etmektedir. Akarsu Yapıları Şube Müdürlüğünce kısa süre önce Küçükyoncalı Köy İçi Köprüsü 32mt uzunluğunda yeniden yapılmış olup, İl genelinde Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki yollarda bulunan, projesi hazır köprü ve dere ıslah yapımı uygun projede değerlendirileceği açıklanmıştır. Akarsu Yapıları Şube Müdürlüğümüzce dere temizlik işlerimiz devam etmektedir.