TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir'den Çorlu ve Saray Belediyesi Spor Kulüplerine Destek
24/02/2021 11:25:03
Büyükşehir'den Çorlu ve Saray Belediyesi Spor Kulüplerine Destek

Sporun ve sporcunun dostu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Basketbol 2'nci Erkek Lig'inde mücadele eden Çorlu Belediyesi ve Saray Belediyesi spor kulüplerine 100'er bin TL nakdi yardım desteğinde bulundu.

Söz konusu nakdi yardım desteği,  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliği ile alınan karara istinaden, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 14 (b) maddesi ve 5216 Sayılı Kanunun 7 (m) maddesi gereği kulüplere verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül ile Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve Saray Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Aygün Serin' 100'er bin TL'lik nakdi yardımı takdim etti.

"SPOR KULÜPLERİ, BULUNDUKLARI KENTLERİN BİRER MARKALARIDIR"

Konu hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, imkânlar doğrultusunda spora ve sporculara destek olacaklarını belirterek, "Spor kulüpleri, bulundukları kentlerin birer markalarıdır. Kentimizin marka değerini yükseltmek adına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle aldığımız karara istinaden, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 14 (b) maddesi ve 5216 Sayılı Kanunun 7 (m) maddesi gereği Türkiye Basketbol 2'nci Erkek Lig'inde mücadele eden Çorlu Belediyesi Spor Kulübü ve Saray Belediyesi spor kulüplerine 100 bin TL nakdi yardım desteğinde bulunduk. Bu kararın alınmasında emeği geçen değerli meclis üyelerimize teşekkür ediyor, iki kulübümüze de en içten duygularımla başarılar diliyorum" dedi.  

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.