TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Köseilyas ile Karaağaç Mahallelerinde BSK Sıcak Asfalt Serimi Gerçekleştirildi
28/05/2021 16:02:05
Köseilyas ile Karaağaç Mahallelerinde BSK Sıcak Asfalt Serimi Gerçekleştirildi

2021 yılı faaliyet programı kapsamında il genelinde yol yapım ve onarım ve faaliyetlerini titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Köseilyas Mahallesi ile Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi'nde başlattığı yol yapım çalışmalarını tamamladı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ekipler tarafından eş zamanlı çalışmalarla yol yapım faaliyetleri sürdürülüyor. Bu kapsamda bahse konu Köseilyas Mahallesi ile Karaağaç Mahallesi'nde toplamda 1200 ton BSK sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Yol yapım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İl genelinde 2021 yılı faaliyet programımız çerçevesinde, halkımızın talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda Süleymanpaşa ilçemizin Köseilyas Mahallesi ve Kapaklı ilçemizin Karaağaç Mahallesi'nde başlattığımız sıcak asfalt serimi çalışmalarımızı tamamladık. Yol yapım ve onarım faaliyetlerimize önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz. Yapımını tamamladığımız yolların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.   

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.