TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak İlçelerde Devam Eden Çalışmaları Yerinde İnceledi
03/06/2021 11:21:00
Başkan Kadir Albayrak İlçelerde Devam Eden Çalışmaları Yerinde İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, ilk olarak Çorlu ilçesini ziyaret etti. Burada TESKİ tarafından geçtiğimiz günlerde ilçenin planlanan bölgelerinde başlatılan asbest boruların Duktil Font borular ile yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kadir Albayrak, devam eden çalışmaların detayları hakkında teknik personelden bilgiler aldı.

Daha sonra Çerkezköy ilçesinde çalışmalarını sürdüren Başkan Kadir Albayrak, burada Atatürk Caddesi'nde TESKİ tarafından yapımına başlanan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak, görevli personele kolaylıklar diledi.

Çerkezköy'ün ardından Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada Büyük Plevne Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından başlatılan ve gün içerisinde tamamlanması planlanan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Kadir Albayrak, yapılan çalışmanın Karaağaç Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını temenni etti.

"Her Şey Daha Güzel ve Daha Yaşanılabilir Bir Tekirdağ İçin"

Program hakkında bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Mavi gözlü kentimizin dört bir yanında büyük bir özveri ve titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizde devam eden çalışmalarımızı yerinde inceleyerek görevli teknik personelden çalışmalarda gelinen durum hakkında bilgiler aldık. Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçe belediyelerimizle de koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Her şey daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için. Yaptığımız çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.