TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
KADIN SÖYLEŞİLERİ PROGRAMININ 3.'SÜ ÇORLU CEMALİYE MAHALLESİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
29/06/2022 15:54:51
KADIN SÖYLEŞİLERİ PROGRAMININ 3.'SÜ ÇORLU CEMALİYE MAHALLESİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Kadın Danışma Merkezi, Çorlu Belediyesi ve Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile düzenlenen Kadın Söyleşileri programının 2.sü Çorlu Cemaliyesi Mahallesi Muhtarlığında gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Kadın Danışma Merkezi personelleri Uzman Psikolog Esra Akyüz ve Çocuk Gelişim Uzmanı Ezgi İpek'in konuşmacı olarak katıldığı söyleşide kadına yönelik şiddet, nedenleri ve etkileri, önleyici yaklaşımlar ve şiddete maruz kalındığında izlenecek adımlar ile şiddetsiz iletişim, çocuk ihmali ve istismarı, anlama ve önleme yöntemleri hakkında katılımcılara bilgi paylaşımında bulunuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman ve her şartta kadınların yanında olduklarını belirten Başkan Albayrak, "Çorlu'da, Cemaliye Mahallesi Muhtarlığımız ve Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisimiz ile kadın söyleşileri programlarımızın üçüncüsünü gerçekleştirdik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz psikolojik ve sosyal danışma hizmeti veren Kadın Danışma Merkezlerinin kapısı herkese açıktır. Toplumumuzu bilinçlendirmek için her türlü desteğe ve yardıma hazırız. Her zaman kadınlarımızın ve çocuklarımızın yanındayız" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.