TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, TESKİ'de Sendika Temsilcileri İle Toplantı Yaptı
10/10/2014 11:04:16
Başkan Albayrak, TESKİ'de Sendika Temsilcileri İle Toplantı Yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde (TESKİ) görevli personelin çalışma şartları ile ilgili DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ve TESKİ Yetkililerinin de katıldığı toplantıda Sendika temsilcileri görüşen Başkan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimlerinde çalışan personelimizin özlük haklarından çalışma şartlarına kadar tüm konularda iyileştirmeler yapıyoruz. Çalışanlarımızın en iyi şartlarda çalışabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni gayreti gösteriyoruz bundan sonra da göstereceğiz. Her Zaman her platformda söylediğim gibi biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. En üst kademesinden en alt kademesine kadar tüm çalışanlarımız sorumluluklarının bilinci ile hareket ederek Tekirdağ için çalışıyorlar. Bizim prensibimizin merkezinden insanımızın mutluluğu var. Tekirdağlıları mutlu edecek hizmetleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Tüm personelimin de bu bilinçle hareket ettiğinden şüphem yok. Herkes hak ettiğinin karşılığını mutlaka alacak. Gerek maddi gerek manevi anlamda biz her zaman çalışanlarımızın yanındayız. Çalışanlarımızdan da mesai mefhumu gözetmeksizin tüm enerjilerini halkımıza hizmet için sarf etmelerini istiyoruz. Sendikamızla görüşmelerimizi en kısa zamanda tamamlayarak bir ortak noktada buluşacağız” dedi.

Sendika temsilcileri de Başkan Albayrak’ın samimiyetinden emin olduklarını, en kısa zamanda görüşmeleri sonlandırmak ve toplu sözleşmeyi imzalamak için gerekli gayreti göstereceklerini söylediler.   

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.