Büyükşehir Belediyesine Alınacak 3 Engelli Personel Kura İle Belirlendi
10/10/2014 15:23:30
Büyükşehir Belediyesine Alınacak 3 Engelli Personel Kura İle Belirlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacak İlkokul Mezunu 3 engelli personel için kura çekimi yapıldı.  Belediye Meclis Salonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanı M. Hikmet Erzincan başkanlığında gerçekleştirilen kuraya başvuru yapan 56 engelli aileleriyle beraber katıldı. Yapışan kura çekimi sonucunda Tolga Berk Tokgöz, Osman Uçan ve Günnur Tokcan asil olarak belirlenirken yedek üyeler de Talih Akman, Yasin Toptaş ve İsmail Pala oldu. Kurayı kazanan adaylara İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından yazı yazılarak işe başlamaları için gereken çağrının yapılacağı belirtildi.