Başkan Albayrak, Tekirdağ İl Müftülüğü ve Süleymanpaşa İlçe Müftülüğünü Ziyaret Etti
10/10/2014 16:56:12

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Tekirdağ İl Müftülüğü ve Süleymanpaşa İlçe Müftülüğüne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Tekirdağ İl Müftü Vekili Hızır Yağcı ve Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri ile görüşen Başkan Albayrak, “Sizin şahsınızda tüm din görevlilerimizin haftasını kutluyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman müftülüğümüzün hizmetindeyiz” dedi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Yağcı ve Yeniçeri de Başkan Albayrak’a ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.