Saray Doğalgaza Kavuşuyor
31/05/2016 18:20:40
Saray Doğalgaza Kavuşuyor

Saray Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin büyük çabaları sonuç verdi. Saray ilçesinde doğalgaz'ın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çerkezköy Yolu Saray girişinde yapılan törene Saray Kaymakamı Alp Arslan'ın yanısıra Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, ilçe Belediye Başkanları,  Bazı Belediye Meclis Üyeleriyle  ve çok sayıda Saraylı vatandaş katıldı.

Çevreye özellikle çok dikkat ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Doğalgazın gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Saray halkına hayırlı olmasını diliyorum, bundan sonraki doğalgaz getirme çalışmalarımız Şarköy ilçemize  olacak" dedi.

Temeli atılan Saray'da çalışmalar büyük bir hızla tamamlanacak ve tahminen 2017 yılında Saray doğalgaz kullanmaya başlayacak.