ÇORLU İSMETPAŞA BULVARI'NDA ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
23/05/2022 16:05:59
ÇORLU İSMETPAŞA BULVARI'NDA ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Ekipleri tarafından Çorlu İlçesi, İsmet Paşa Bulvarı'nda başlatılan bsk sıcak asfalt yol yapım çalışmaları tamamlandı.

1.800 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde olan yolda yapılan çalışmalar kapsamında toplamda 3.800 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini ve ekiplerin 11 ilçede çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Yol yapım çalışmalarımız kapsamında ekiplerimiz, Çorlu İlçesi İsmet Paşa Bulvarı'nda toplamda 3.800 ton sıcak asfalt serimi ile yol çalışmalarını tamamladılar. Halkımıza hayırlı olsun. Yol çalışmalarımız bundan sonra da il genelinde belirli bir program dahilinde durmaksızın devam edecek." dedi.